Astm B444, N06625. Niklové, chromové, molybdenové, niobové trubky

Rozsah Astm B423

Tato specifikace pokrývá vlastnosti slitin nikl-chrom-molybden-niob (podle UNS N06625) a slitin nikl-chrom-molybden-křemík (podle UNS N06219), které slouží jako suroviny pro výrobu tuhých bezešvých trubek a trubek. Specifikace uvádí obecné požadavky na potažené trubky a trubky.

Žíhání

Výrobky jsou nabízeny ve dvou třídách tepelného zpracování:

Stupeň 1 (žíhání) - zpracování při teplotách až 1100 °F (593 °C).

Třída 2 (kapalinové žíhání) – teploty nad 1100°F (593°C), kde je vyžadována vysoká odolnost proti tečení a lomu.

Testování

Slitiny musí být podrobeny zkouškám - chemickým rozborům, tahovým zkouškám a hydrostatickým nebo nedestruktivním elektrickým zkouškám. Materiály musí splňovat požadované mechanické vlastnosti – pevnost v tahu, mez kluzu a relativní tažnost.

Standardizace

Hodnoty specifikované Astm B444 v jednotkách palců-libra se považují za standardní. Metrické hodnoty jsou matematické převody na jednotky SI, které jsou poskytovány pouze pro informaci a nejsou považovány za standardní.

Bezpečnostní opatření

Astm B444 neupravuje bezpečnostní opatření týkající se provozu hotových výrobků. To je definováno v příslušném bezpečnostním listu (MSDS) pro produkt/materiál.

Dodavatel

Dodavatel Evek GmbH nabízí ke koupi N06625. nikl, chrom, molybden, niob, trubky N06219 za nejlepší cenu v tomto segmentu válcovaných výrobků. Nabízíme niklové, chromové, molybdenové a niobové trubice ze specializovaných skladů Evek GmbH s dodáním v jakémkoli městě. Plná shoda s Astm B444.

Kupte, výhodná cena

Dodavatel nabízí ke koupi N06625. trubka z niklu, chrómu, molybdenu, niobu, N06219, cena - vzhledem k technologickým vlastnostem výroby bez zahrnutí dodatečných nákladů. Na stránkách dodavatele Evek GmbH zveřejnila informace o nejnovějších produktech. Máme nejlepší poměr ceny a kvality. Dodavatel Evek GmbH nabízí ke koupi bezešvé trubky vyrobené z neželezné slitiny, cena - nejlepší od dodavatele.