Astm B423, N08825, N08221. Bezešvé trubky z niklu, železa, chrómu, molybdenu, slitiny mědi

Rozsah Astm B423

Tato specifikace pokrývá vlastnosti slitin nikl-železo-chrom-molybden-měď (UNS N08825 a N08221) pro výrobu bezešvých trubek a trubek válcovaných za studena a za tepla. Tyto produkty jsou určeny pro použití v obecně korozivním prostředí.

Testování

Slitiny musí být podrobeny zkouškám – chemickým rozborům, tahovým zkouškám, hydrostatickým či nedestruktivním elektrickým zkouškám. Materiály musí splňovat požadované mechanické vlastnosti – pevnost v tahu, mez kluzu a relativní tažnost.

Standardizace

Hodnoty specifikované Astm B423 v jednotkách palců-libra se považují za standard. Metrické hodnoty jsou matematické převody na jednotky SI, které jsou poskytovány pouze pro informaci a nejsou považovány za standardní.

Bezpečnostní opatření

Astm B423 neupravuje bezpečnostní opatření týkající se provozu hotových výrobků. To je definováno v příslušném bezpečnostním listu (MSDS) pro produkt/materiál.

Dodavatel

Dodavatel Evek GmbH nabízí ke koupi bezešvé trubky ze slitiny nikl-železo-chrom-molybden-měď (UNS N08825 a N08221) za nejlepší cenu v tomto segmentu výrobků. Nabízíme bezešvé trubky ze slitin nikl-železo-chrom-molybden-měď (UNS N08825 a N08221) ze specializovaných skladů Evek GmbH s dodáním v jakémkoli městě. Plná shoda s Astm B423.

Kupte, výhodná cena

Dodavatel nabízí ke koupi bezešvé trubky ze slitin nikl-železo-chrom-molybden-měď (UNS N08825 a N08221), cena - vzhledem k technologickým vlastnostem výroby bez zahrnutí dodatečných nákladů. Na stránkách dodavatele Evek GmbH zveřejnila informace o nejnovějších produktech. Máme nejlepší poměr ceny a kvality. Dodavatel Evek GmbH nabízí ke koupi bezešvé trubky vyrobené z neželezné slitiny, cena - nejlepší od dodavatele.