Novinky

změnit čas

Měď: světová produkce nadále roste

Podle informací, které poskytla společnost «World Bureau of Metal Statistics», za období od ledna do listopadu 2013 se počet mědi na světovém trhu se zvýšil na přebytek ve výši 375 tisíc tun, což je až k spotřebovaný objem v období, podle odborníků, to bylo 19.285 milionů tun, zatímco výroba rafinovaného kovu vzrostla o 6,4%, který činil 19,66 milionů tun. Dřívější analytici Barclays «" změnili své prognózy o náklady na měď v roce 2014 směrem nahoru, pomohlo zlepšit vyhlídky ohledně poptávky po kovech.

Odborníci předpovídají, že náklady na měď v roce 2014 bude činit 7125 dolarů za tunu, kromě toho, analytici očekávají, že rudý posuv kovového trhu v přebytku, a že tudíž dopad na ceny, a to navzdory tomu, že se očekává, že předpokládaná doba redundance být dostatečně krátká, a přebytek malý, Dříve, analytici «International Copper Study Group» spekulovali, že množství vyprodukovaného rafinované mědi poroste o 5,5% v letošním roce, vzhledem k roku 2013, který nakonec bude 22,1 milionů tun, přičemž se očekává, že růst produkce mědi v roce 2013 bude 3,9% na 20,9 milionu tun.

A Čínská poptávka po mědi, který se používá pro přenos energie linek, nadále roste, a zvýší o 6% ve srovnání s údaji z předchozího roku, podle předpovědi «CityGroup» analytiků společnosti v roce 2014 za celý rok. 2014 bude i nadále 2013. pokud jde o příznivé poptávky po červeného kovu, takže to není pro nové rekordní úrovně za rohem. V loňském roce spotřeba kov v zemi, což činí 8 milionů tun vzrostla o 10,6%.

Náklady na měď v poslední době i nadále zvyšovat, zatímco zásoby se postupně snižuje. V tomto scénáři, a to i v případě, že rychlost poklesu vývoje čínské ekonomiky, rozvoj infrastruktury — vedení a včetně — zastaví. Kromě toho, měď je nedílnou součástí pro mnoho jiných oblastí, tak, že cena tohoto kovu je nepravděpodobné, že by klesaly.

V roce 2014, plánovaný vývoj mědi-pyrit vkladu ve druhé polovině
«Lake» na Uchaly korejská vláda. Podle odborníků inventáře «z jezera» jsou asi 6.000.000. Tun rudy. V blízké budoucnosti se plánuje uvedení «větrání" dolu, ve výrobě 2014 rudy by mohla dosáhnout 300 tisíc. Tun.

Sledujte všechny novinky