Novinky

změnit čas
Provoz Kimkano-Sutarskoye korejská vláda odložila
Spuštění Kimkano-Sutarskoye těžební a zpracovatelský závod se nachází na Dálném východě, to bylo odloženo o šest měsíců od rozhodnutí IRC Ltd. železné rudy společnosti
29 června 2014
Mohu strávit rostlině Čeljabinsk 300 mil. USD?
Pokud Čeljabinsk Electric Works rozhodne provést akvizici Serov Ferroalloy Plant, nákup by ho stálo 300 milionů korun. Dolarů na úkor nabídkové ceny roku 2012.
25 června 2014
«Newmont» a «Freeport» budou realizovány společné výstavbě v Indonésii
Dceřiné strukturální rozdělení velkých mezinárodních ocelových korporací, společnost «Newmont Nusa Tenggara» a «Freeport Indonésie», se zavázaly respektovat výstavby v Indonésii hutí.
23 června 2014
"Gai GOK": "Nová" Moje byla uvedena do provozu
Podle UMMC tisková služba na Gaisky korejská vláda provádí zkušební provoz dolu "Nové" a zahájení poslední fáze Ore-přípravné výrobního komplexu.
22 června 2014
zvýšení nákladů z nerezové oceli
Podle údajů poskytnutých firmou «Yieh.Corp.", Přední Tchajwanský hutní Corporation «Yusco» ( «Yieh United Steel Corporation") v červnu, plánuje zvýšit cenu z nerezové oceli, takže ceny zboží určené k dodání na domácím trhu se zvýší o 9 Taiwan tisíc dolarů za tunu.
18 června 2014
závod Záporoží Titanium zvyšuje kapacitu
Vzhledem k tomu, tisková služba «skupiny DF», Záporoží titanu a hořčíku prací, části podniku, pokračuje před harmonogramu pro výrobu hotových výrobků, se sídlem v roce 2014.
16 června 2014
Kazachstán: podpis trojstranné dohody
Jenis Beibut, který je technický ředitel Ust-Kamenogorsk Titanium a pracuje hořčíku ( "UKTMK"), za předpokladu, informace "Kazinform" o podpisu třístranné dohody stanoví rozšíření využití titanu výrobků v průmyslu petrochemickém, ropy a zemního plynu z Kazachstánu.
15 června 2014
Snížení nákladů na výrobu manganu, niklu a železné rudy v důsledku snížení počtu zaměstnanců
Snížení nákladů na výrobu pro mnoho podniků komplexu oceli nebo těžby neželezných kovů krytem je nejen prvořadou nutnost, a někdy jediný způsob, jak přežít v drsném obchodních prostor.
11 června 2014
Nepokoje ve stylu feroslitin
Drahé výroby a cenová politika pro tak důležitý stavební materiál závisí na mnoha faktorech, z náklady na suroviny na ceně potřebnou energii ve výrobním cyklu.
9 června 2014
Vzestupy a pády na čínském trhu hořčíku
Rychlý rozvoj čínského průmyslu byla podnětem pro vznik řady souvisejících odvětví výroby komplexu.
8 června 2014
Globální trh nikl očekává, že přebytek
Podle údajů poskytnutých INSG, v březnu tohoto roku, nikl světový trh viděl přebytek kovu, který činil 3600 tun, zatímco ve stejném období roku 2013 činil 7600 tun.
4 června 2014
RUSAL: připravený pro výrobu nového produktu
Podle zástupců společnosti Rusal, nyní společnost je připravena zahájit výrobu nového produktu, který je plochý ingoty 6xxx série, které byly použity při výrobě automobilových karoserií panelů.
2 června 2014
Pro Udokan projekt bude financován z čínské investory
Podle Sergeje Chemezov, vedoucí státní korporace "Rostec" Čínští investoři přijala rozhodnutí, plné financování projektu pro rozvoj Udokansky mědi vkladu Transbaikalie.
1 června 2014