Novinky

změnit čas
V Norilsk Nickel bude mít ještě jeden náměstek generálního ředitele
V MMC "Norilsk Nickel" bude další personál jednotka úroveň Top management: vedení firmy rozhodlo zavést další pozice - zástupce generálního ředitele pro strategický rozvoj. Prestižní křeslo bere Maxim Vladimirovich Naumchenko - zkušeného manažera, který dříve pracoval jako tým s aktuálním první zástupce vedoucího niklu korporace - Jevgenij Jakovlev.
29 ledna 2013
Američtí oceláři úpravu ceny nerezavějící oceli
Vedení hutní AK Steel Holding (West Chester, Ohio, USA) se rozhodla revidovat náklady na vlastní výrobu nerezových výrobků pro zakázky únoru.
28 ledna 2013
V Nikopol startu svařovaná výrobě titanové trubky
Ve městě Nikopol (Dněpropetrovsk region) za výrobní zařízení společnosti "VSMPO TITAN Ukrajina" brzy začnou výrobu nového produktu pro firmu - svařovaný titanových trubek.
25 ledna 2013
Norilsk Nickel byl v TOP100 perspektivních společností podle BCG
Báňské a hutní společnosti (MMC), "Norilsk Nickel" hit sto nejslibnější podniky na globálním trhu ve speciálním pořadí «Globální vyzyvatelů» dle poradenství «Boston Consulting Group» Kancelářské (BCG). Kromě niklu korporace v rozvojové seznam vůdců globálního obchodního prostoru dostal 5 více společností z Ruska. Tento "Gazprom" "Rusal", "Lukoil", "VimpelCom" a "Severstal".
24 ledna 2013
Nerezová ocel z Aperam dražší v únoru
Vedení společnosti Aperam (bývalá divize speciálních ocelí ArcelorMittal) se rozhodla zvýšit cenu výrobků z nerezové oceli pro smlouvy únoru. Podle předběžných oznámení o nových ceníků základní cena kovových stupňů odolných vůči korozi z této evropské výrobce od začátku příštího měsíce zvýší v průměru o 50 eur za tunu.
22 ledna 2013
VSMPO-Avisma plánuje vytvořil nový rekord pro výrobu titanu
Vedoucí představitelé ruské společnosti "VSMPO-AVISMA" plánuje v letošním roce vytvořil nový rekord, pokud jde o výrobu titanové houby (meziprodukt procesu výroby kovového titanu). Minimální postava, která se zaměřuje Verkhnesaldinskoye vedení společnosti - 43 tisíc tun hotového výrobku.
21 ledna 2013
Kola MMC dokončena modernizace ACS linka elektrolýzu niklu
Odborníci Báňské a hutní společnosti "Kola" (Rusko, Murmansk region) dokončila modernizaci automatizovaných výrobních technologiích pro rafinaci surového systému řízení materiál v oddělení hydrometalurgie obchod elektrolýzu niklu (CEng).
18 ledna 2013
V MEPS očekávají nárůst cen z nerezavějící oceli
MEPS Analytická Office Specialisté (UK) se domnívá, že odborníci z nerezové oceli globálním trhu existuje dobrý důvod očekávat zvýšení nákladů na výrobu slitiny odolné proti korozi na začátku letošního roku.
17 ledna 2013
US Department of Commerce dala zelenou pro levné titanu Firth Rixson
Ministerstvo obchodu Spojených států amerických (United States Department of Commerce) schválila zrušení dovozních cel na titanu s nabídkou zdrojů pro potřeby metalurgického závodu Firth Rixson.
14 ledna 2013
Bojovníci proti niklu dolu v regionu Voroněžské apeloval na OSN
Aktivisté hnutí, je protichůdný k vývoji niklu dolu v regionu Voroněžské, obrátil se žádostí o pomoc při Organizaci spojených národů.
13 ledna 2013
Chepetsk Mechanical Plant koupil společnost pro výrobu speciálních ocelí pro Moskva
Společnost s ručením omezeným "Elemash-SPETSTRUBPROKAT" (Rusko, Moskva oblast, Elektrostal) změna vlastnictví.
10 ledna 2013
Přesné Castparts Corp uzavřel dohodu Timet
Corporation "Precision Castparts" ( "PCC") dokončila akvizici výrobce produktů titanu a jeho slitin - společnost «Titanium Metals Corp» ( «Timet»), dříve vlastnil «ELIT Acquisition Sub Corp".
7 ledna 2013
Rusko: je publikován zákon, který zruší soutěž na federální doly
V Rusku, to vydalo zákon, podle kterého právo na těžbě surovin v oblasti federálního významu již nebudou dále šířeny prostřednictvím soutěží.
3 ledna 2013
POSCO udrží ceny prosincové nerezové oceli
Pohang železa a oceli společnost (POSCO) rozhodl opustit nájemné z nerezové oceli pro smlouvy ledna na úrovni posledních měsíců roku 2012 cenách roku. Je to s odvoláním na oficiální zdroje v hutní společnosti informoval o stránkách svého zpravodajského portálu je jedním z předních obchodníků v oblasti speciálních ocelí Taiwan - Yieh Corp.
2 ledna 2013