Novinky

změnit čas

Kvalita - především

Veškeré řízení by mělo být nejen bezpečné, ale také v souladu s řadou norem, nebo se snížila poptávka výrobek může spadnout. K dnešnímu dni, sledování, do jaké míry přesně následovat všechna pravidla a požadavky, ale nevěnoval méně času než o problematiku výroby nebo prodeje. S tímto vědomím, «VSMPO-Avisma» dělal všechno možné pochybovat o tom, jak titaničitého jimi není pochyb.

Jak se jim podaří dosáhnout výsledků? Naštěstí přišla pomoc inovativních technologií. Je dobře známo, že lidský faktor při kontrole výroby často hraje negativní roli. Kromě toho se často objevovat nedostatky v hotových výrobků se ukázalo jako nemožné zjistit, v jaké fázi se nezdařilo. A to je ohrožen novými šarží nekvalitní titanu.

V nedávné době bylo rozhodnuto požádat o pomoc zařízení vyrobené německou společností. Jeho jedinečnost spočívá v tom, že všechny potřebné diagnostické a probíhá výzkum on-line. Jednoduše řečeno, moderní spektrometr, získal nahradit zastaralé a opotřebované, dělat rychlou analýzu v různých stadiích výroby. S pomocí této analýzy nelze určit hmotnostní poměr hořčíku a železa v titanové strusky, z něhož následně se plánuje k výrobě titanového kovu. Samozřejmě, že při sebemenším odchylka od normy, jejichž hodnota je naprogramován do spektrometru, další práce je titan struska výrobní linka bude pozastaveno až do odstranění nedostatků.

Nicméně, korporátní řízení upozorňuje na skutečnost, že v rámci stávající výrobní objemy záložní zařízení nebolí, tak starý spektrograf izraelské produkce dosud nebyla odpojena. Skutečnost, že režim podniku — je spojitá, a studie by měly být prováděny rychle (výsledek požadovaný pro čtvrt hodiny). Dříve bylo obtížné dosáhnout a včasnost a přesnost testů, ale německá jednotka pomohla vyřešit tento problém. Samozřejmě, že takové inovace jsou užitečné nejen pro společnost samotnou, ale i pro své zákazníky, kteří nemají starat o kvalitu získaných produktů od tohoto výrobce.

Sledujte všechny novinky