Novinky

změnit čas
Ruští analytici shrnul výsledky pro nerezové trh dubna
Analytici Association "nerezavějící ocel" shrnul činnost nerezové oceli ruského trhu v dubnu a zveřejněné statistiky o stavu věcí v tomto odvětví po celé období od počátku roku. Podle těchto údajů, v posledních 4 měsících celková domácí produkce korozivzdorných odrůd kovu byla 37,650 tun, což je o 18% více než za stejné období v roce 2012. Odborníci zdůrazňují, že údaj je nový rekord pro toto odvětví ruské hutnictví.
30 května 2013
Na nový řádek ukrajinského ZTMC brzy začnou vyrábět polotovary z titanu
Ukrajina: Pracovníci Záporoží Titanium-Hořčík rostlin (ZTMC) začal testovat rekonstruovaném linku na výrobu polotovarů z titanového kovu. Při výrobě v průmyslovém měřítku ingotů slitin, které budou základem pro "okřídlené metal", může začít zde v dohledné budoucnosti.
28 května 2013
Ruští výrobci neželezných kovů se zaměřuje na výrobky s vysokou přidanou hodnotou
Podniky ruské hutnictví neželezných kovů směřuje k výrobě produktů s vysokou přidanou hodnotou. Na to, podle místních odborníků novináři trhu se odvolávají na čtvrtletní zprávy Federální služby státní statistiky.
27 května 2013
Kola MMC aktualizuje zařízení pro zpracování mědi a niklu rud
MMC "Kola" i nadále provádět program na modernizaci zařízení se podílejí na zpracování měděné rudy niklu a výrobu neželezných kovů. Vedení společnosti informuje, že pouze za I. čtvrtletí letošního roku společnost získala více než 90 jednotek z různých dílů, sestav a strojů na modernizaci výroby nikl, která stála společnost na 214 milionů rublů. Tato správa "Kola" nemá v plánu zastavit: vše v roce 2013 zlepšit svou flotilu stroje MMC přímých investic ve výši 1,2 miliardy rublů
23 května 2013
IAI odhadovaná produkce hliníku v uplynulém měsíci
Specialisté «International Aluminium Institute" (IAI) odhadované produkce hliníku na světě za uplynulý měsíc. Podle jejich zpráv, během této doby bylo vyrobeno 3.795 mil. Tun "okřídlené metal", které na základě denního objemu produkce 126,5 tis. Tun. Tento údaj je jen nepatrně (o 0,4%) více než v březnu, kdy se globální trh obdržela 126 tis. Tun hliníku
21 května 2013
Zambie plánuje zvýšení produkce mědi
Vláda Zambie plánuje zvýšit výrobu měděných produktů s vysokou přidanou hodnotou. "V současné době naše země je silná vývozcem měděné rudy. Pokud bychom přehodnotit priority státu ve prospěch produkce této suroviny produkty lépe vysoce zpracované, Zambie obdrží nová pracovní místa a další finanční příspěvky na hospodářský rozvoj republiky, "- uvedl šéf ministerstva hornictví, energetice a rozvoje vodních zdrojů dané země - Yamfva Mukanga (Yamfwa Mukanga ) na nedávné poradě s médii.
20 května 2013
Před dílny jen něco málo přes měsíc nechal pro obchodníky na trhu z nerezové oceli
Po 33 dní - 19. června 2013 - ". Jak ke zvýšení prodeje na trhu z nerezové oceli" Moskva hotel "Radisson SAS Slavyanskaya" otevře své dveře pro členy podnikatelský seminář Akci, kterou pořádá "ocelí" sdružení, je zaměřena na úzký okruh odborníků na ruském trhu z kovu odolného proti korozi
15 května 2013
Noví majitelé VSMPO chystá získat další 10% titanu monopolu
Noví majitelé 50 procent podílu ve společnosti "VSMPO-AVISMA" chystá vyplatit dalších 10% monopolu cenných papírů titanu. Jedná se o je naplánováno v druhé polovině května reklamy nabídnout odkup minoritních akcionářů další části majetku korporace, které majitelé VSMPO hodlá uskutečnit dvě procenta prémii k současné ohodnocení akcií cenných papírů (za cenu $ 187 v USA na jednotku - jako u první transakci).
14 května 2013
Norilsk Nickel shrnul v prvním čtvrtletí
V "Norilsk Nickel" Minulý týden Báňské a hutní společnost zveřejnila zprávy o objemu výroby drahých a obecných kovů v prvním čtvrtletí roku 2013. Podle těchto údajů se společnost v průběhu sledovaného období o 5% snižuje množství uvolněného niklu (ve srovnání se stejným obdobím loňského roku. - 72 tisíc tun v porovnání s loňským 76.000) a představuje nárůst o 3% objemu výroby mědi (méně než 89 tisíc tun v loňském roce. proti 91.000. tun v proudu).
13 května 2013
Nadvoitsky hliník elektrárna bude mít vlastní zdroj energie
Nadvoitsky Aluminum Plant (NAZ), jejichž majitelé opakovaně vznesla otázku uzavření podniku v důsledku ztráty produkce, stále zůstává jedním z stávajících zařízení "Rusal". Chcete-NAE byl "nad vodou", společnost bude mít k dispozici a elektrárna bude rekonstruována ve výstupu vyšší hodnotu. Přeměna podniku bude stát majitele 150 milionů eur, které závod jako úvěr budou poskytovat ruské státní korporace "Vnesheconombank".
7 května 2013
Největším producentem mědi v Kazachstánu se zvyšuje produkce
Největším producentem mědi v Kazachstánu - společnost «Kazakhmys» - zvýšení objemu produkce červeného kovu. Podle nedávno zveřejněných firemních zpráv za první 3 měsíce letošního roku firma vyrábí 79,7 tisíc. Tuny obohacených měděných rud a 72,8 tis. Tuny mědi katody. Tak, jeho loňské výsledky za stejné období (71,5 tis. Tun a soustředit se o něco více než 65.000. Tun rafinovaného kovu) «Kazakhmys» zvýšila v průměru o 11,65%.
2 května 2013