Novinky

změnit čas

Кольчугинский závod "Электрокабель" produkoval více než 2 tisíce km kabelů v loňském roce

Кольчугинский závod

Кольчугинский závod «Электрокабель» je členem Kabelová Aliance. V loňském roce se podařilo dosáhnout импортозамещения. Jeho výrobní objem činil více než 2 tisíce km kabelů. Jsou používány v oblasti telekomunikací. Díky nim je vytvořena zařízení pro mobilní komunikaci. Dlouhou dobu v této oblasti byla sledována dováží продукций. Ale nyní spotřebitelé mohou směle přejít na domácí dodavatele.

Kabel plní jednu z nejdůležitějších rolí. Díky nim se připojí hardware základnové stanice a антенно-фидерное zařízení. Na kabelům se děje přenos elektřiny. Антенно-фидерное zařízení, obvykle se nachází na střechách domů. Také je připojen na telekomunikační dav source.

Používaný kabel je nazýván плоскопараллельным. Jeho název se dostali díky dvěma plochou жилам. Jsou rovnoběžné navzájem a skrze ně prochází proud. Podobné zařízení se liší svým malým rozměrům. Pro srovnání jsou převzaty kulaté jádro. Také je to bezpečnější. V ní je přítomen spolehlivou ochranu. Proto elektromagnetické rušení pro ni není problém. Oplet je vyroben z měděné dráty.

Kabel производился podle nových standardů. Oni byly vyvinuty předními výrobci zařízení pro telekomunikace. Mnozí to i dělají konektory konkrétní formy. Protože právě tyto kabely jsou vhodné. Mobilní komunikace je dnes populární, a proto jsou požadavky přísnější.

Předmět Кольчугинского závodu «Электрокабель» je schopen uspokojit spotřebitele. To se liší vysokou kvalitou. Navíc to odpovídá současným požadavkům. Tímto způsobem, místní výrobci telekomunikačních zařízení se mohou odhlásit z dovozu. Dováží výrobky výrazně dražší.

Sledujte všechny novinky