Novinky

změnit čas

Tokyo Steel Manufacturing tři měsíce řadě zvyšuje ceny

Tokyo Steel Manufacturing tři měsíce řadě zvyšuje ceny

Hutní corporation Japonsko Tokyo Steel je již několik měsíců k řadě zvyšuje ceny kovů válcováním. V pondělí zástupci společnosti, řekl o dalším zvýšení ceny. Podle získaných údajů, další nárůst металлопроката se koná již v únoru.

Ve společnosti vysvětlují cenovou politiku Tokyo Steel zvýšenou poptávkou. Který, podle pořadí, je spojena s přípravou na olympijské hry roku 2020. Dalším faktorem, повлиявший na růst nákladů — zvýšení ceny oceli na světovém trhu.

Uvádí se, že společnost Tokyo Steel zvýší ceny o dvě až čtyři procenta. Pro japonské podniky měsíční revize cen docela нетипичен. Situace, kdy Tokyo Steel повышала ceny tři měsíce v řadě, došlo před šesti lety.

Výkonný ředitel japonské společnosti Киоши Imamura vystoupil na oficiální tiskové konferenci. Иммамура poznamenal, že v letošním roce февральское zvýšení ceny nebude poslední. Mluvčí Tokyo Steel také řekl, že za tímto cen společnosti sledují a konkurence z Asie. Včetně, Киоши Imamura nazval Baoshan Iron & Steel Co, Posco, Hyundai Steel.

Иммамура ještě jednou zdůraznil, že globální trh průmysl je pod tlakem čínské nadprodukce. A také, export a hutní vývozu z Číny. Trvalý růst, který zaznamenala v posledních dvou letech. V současné době, podle názoru vedoucího Tokyo Steel ve světě hutnictví se dějí zásadní změny. Hlavně proto, že vývoz z ČÍNY klesá. A současně s tím se požadavek na import výrobků v Číně roste. Na tiskové konferenci bylo oznámeno, že náklady na tunu produktů není vyšší než tři tisíce jenů. Že v přepočtu na americké dolary činí dvacet šest dolarů.

Dnes se objem produkce společnosti tvoří 3,14 milionu tun výrobků ročně.

Киоши Imamura vytipovali několik objektů pro Olympijské hry, které používají produkty společnosti. K nim ředitel Tokyo Steel odnesl olympijskou vesnici pro účastníky a hlavní stadion. Práce na výstavbě by měly začít již v únoru.

Hlavní produkty společnosti v současné době, jsou двутавровые trámy. Jejich použití v oblasti stavebnictví.

Sledujte všechny novinky