Novinky

změnit čas

Zpráva Moody 's Investors Service:

Zpráva Moody 's Investors Service:

Podle zprávy «Ocel — Evropa a SNS: Stabilní odráží růst poptávky, ale omezeny nízkými cenami», sestaveného mezinárodní ligových agentura Moody 's Investors Service, které dvacátého šestého října v Londýně, dovoz levné ruské a čínské výrobky ocelářského průmyslu, bude negativní dynamiku na evropském trhu v příštích několika následujících 12−18 měsíců.

V souvislosti s podstatným rozdílem v dynamice poptávky a nabídky, a to jak v globálním, tak i v regionálním měřítku, v nadcházejícím roce, možné zvýšení tlaku na ziskovost ocelářského průmyslu v Evropě. Autoři zprávy zdůrazňují pozornost na tom, že pro toto odvětví výroby, to je problém nerovnováhy mezi nízkou ziskovostí a мощностями, задействованными na území EU.

I přes to, že použití ocelářské kapacity s hutním průmyslu, stejně jako index nákupních manažerů představují dva klíčové ovladače, prognóza stále předpokládá, že evropští výrobci budou omezeny ve svých рынковых možnostech, kvůli výskytu levného dovozu a cenové tlaky, všechny tyto faktory nezvratně dokládá existenci ekonomického růstu v tomto odvětví.

Ve své zprávě Moody 's Investors Service, po tom všem, docela optimisticky předpokládá, že v evropském regionu je poptávka po hutní výrobky bude stabilně zvyšovat o jedno procento. Co se týče tří inscenací největších spotřebitelů se staly — to ve zprávě se říká, že poptávka z jejich strany, bude i nadále růst a v nadcházejícím roce, ale tempo výrazně pomalu.

Opatření, které byly nedávno přijaty v Evropské Unii, pro snížení a zpomalení dovozu výrobků, ruských a čínských výrobců, přesto je nepravděpodobné, že budou moci významně ovlivnit objem zakázek ze zahraničí. V příštím roce účinek přijatých sankcí výrazně klesnou, ale Evropa není упустит příležitosti pro export výrobků není подпадающей v rámci akce sankcí.

Pro ruské kovoprůmysl prognóza není tak pozitivní, protože v roce 2017 Ruský trh je v recesi.

Moody 's Investors naznačují, že i když tlak na ceny, jak studené, tak i horké oceli bude i nadále pod tlakem, nicméně návrat k pětiletému minimum nebude.

Sledujte všechny novinky