Novinky

změnit čas

Šťastný Ústava Ukrajiny

V případě jakékoliv země, která tvrdí, že je «civilizovaný" musí mít ústavu. Ústava, a to nejen oficiálně uznaný, ale skutečná akce. Pouze v tomto případě vláda čeká na světlou budoucnost. Dnes Ukrajina slaví zákon, který upravuje základní principy státu a základy společnosti, politiky a hospodářství.

Na Ukrajině, první nezávislé ústava byla přijata Nejvyšší radou dne 28. června 1996. Při vývoji projekt byl považován za státní symboly, otázky týkající se práv občanů a státního jazyka. Ústava Ukrajiny prohlašuje, že zemi suverénní nezávislý stát legální. Nejvyšší sociální hodnotou v tom — muž, jeho zdraví a život, jeho čest a důstojnost. Hlava státu je prezident, on je také garantem ústavy. Den, kdy byl přijat ukrajinský hlavní státní zákon byl schválen státní svátek.

Při vývoji na Ukrajině spočívá v čekání na obtíže. Od dávných dob, země zažila občanské války a dobytí. Protože to není překvapující, že dnes tolik důležitost je dána k dosažení stability a jednotného přístupu k řízení státu.

Možná, že ne všichni Ukrajinci vnímají tento den jako svátek. Tato situace je způsobeno tím, že v této fázi vývoje ústavních předpisů a pravidel v zemi nefungují v plné síle. Ale doufáme, že prohlášení se stane realitou pro všechny. Pak lidé z Ukrajiny se bude cítit bezpečně a bez, těšte se s důvěrou. A pak hrdě moci říci, že Ukrajina je demokratický stát.

Srdečně blahopřeji vám v Den ústavy Ukrajiny!

Sledujte všechny novinky