Novinky

změnit čas

AVISMA koupí vietnamský surovinu pro výrobu titanu

Na tento týden se očekává, že na návštěvu Vietnamský vicepremiéra Hoang Trung Hai v Berezniki rozdělení VSMPO-AVISMA. V čele socialistické republiky přijíždí do Ruska pro jednání s vedením společnosti o dodávkách surovin pro výrobu titanové.

Jednání mezi ruskou korporací a zástupci těžebního průmyslu Vietnamu jsou udržovány ve vztahu k titanu dolu na dlouhou dobu: mezinárodní mediální pokrytí jejich předmětu Zpět v dubnu loňského roku. Pak mluvili o kloubu (s vietnamská společnost Vinaxuki) rozvoji titanu vkladů zdrojů v Quang Minh průmyslové zóně (s předběžným odhadem rezervy asi 3 miliony. Tun). Nicméně, předtím nebyly dosaženy konkrétní dohoda mezi stranami.

Titan záloha, která bude projednána v rámci jednání, se nachází nedaleko od pobřeží Jihočínského moře. Vzhledem k této skutečnosti se může snadno rozhodnout otázku transportu extrahovaných materiálů. Druhou výhodou vietnamských dolů — optimální podmínky pro těžbu titanu (rudy se nacházejí v mělkých vodách). Mezi Vinaxuki, vlastní aktiva, se domnívají, že v první fázi rozvoje dolu se svými střeva může dostat alespoň 1 milion. Hodnotné rudu.

Sledujte všechny novinky