Novinky

změnit čas

Do Arménie se zapsal электропоезд ЭП2Д od

Do Arménie se zapsal электропоезд ЭП2Д od

Демиховский strojírenský závod je součástí TYPOLOGIE «Трансмашхолдинг». On produkoval электропоезд dc ЭП2Д. Dali tento vlak do Arménie. Zákazníkem dodané ZAO «Jižní Кавказская železnice». Ona se zabývá železničními dopravy na území Arménie. Nový электропоезд je jedinečný. Díky jeho konstrukci je možné tvořit vlaky různých составности. To může být od 2 do 12 vozů. Ten, který je poslán do Arménie, má dvě auta.

Vlaky s malým složení je velmi pohodlné. Jsou optimální pro trasy, kde je malý pohyb cestujících. Kromě toho, jeho provoz stojí mnohem levnější. Totéž se týká obsahu a služeb. Myšleno ve srovnání s полносоставными. V Rusku se výrobou takových малосоставных vlaků zabývá pouze podnik «Трансмашхолдиг». Электропоезд ЭП2Д splňuje všechny platné požadavky. Jedná se o pravidla pohodlí a bezpečnost přepravy cestujících. Jsou uvedeny v Technickém регламенте Celní unie. V něm Rusko, Arménie, Bělorusko, Kyrgyzstán a Kazachstán.

Dodávané v Arménie vozy se liší přítomností systému pasivní bezpečnosti. Díky ní se snižuje riziko zranění při nárazu. Máme na mysli střet s překážkou na železnici. Kromě toho, vozy jsou vybaveny moderním systémem zajištění mikroklimatu. To vám umožní ukládat a udržovat komfortní teplotu vzduchu v kabině. Arménie se liší horké podnebí, a proto je tento systém velmi důležitá. V kabině jsou umístěny sedačky pro cestující na šest míst každý. Kromě toho, tam jsou podmínky pro cestující se zdravotním postižením. Je to již druhý předán JSC «Jižní Кавказская železnice» složení.

Sledujte všechny novinky