Novinky

změnit čas

Ve Spojených Státech v příštím roce růst výroby oceli

Ve Spojených Státech v příštím roce růst výroby oceli

V tisku se objevily údaje o růstu výroby oceli na čtyři a půl procenta. Informace se týká příštího roku. A bylo získáno na základě sdílení prognózy dvacet nejvíce renomovaných analytiků. Odborníci jsou jednotní, že americká metalurgie v příštím roce začne zotavovat. Pokud je zisk skutečně stane, to se stane krokem k východu z krize amerického ocelářského průmyslu. Nicméně současně s tím se předpokládá pokles poptávky po produktu v zemi. V první řadě se jedná o stavební a energetický průmysl USA.

Podnět k výrazně změně v ocelářském průmyslu se staly volby prezidenta. Nově zvolený šéf Bílého Domu Donald Trump slíbil, že přilákat триллионные investice do infrastruktury. Takový slib переменило postavení cenné papíry americké ocelářské společnosti na burze.

Kromě toho existuje vysoká pravděpodobnost, že USA budou moci znovu získat ztracený podíl na trhu s kovy. Protože v odchozí roce se vláda aktivně pracoval nad zavedením přísnějších протекционных opatření. A již nyní, tyto akce ukazují poměrně vysokou účinnost.

Současně s tím se výše uvedené prognózy se dotkl a světová produkce oceli v celku. Nicméně ve světovém měřítku prognózy pro ocelářský průmysl není tak optimistický. Analytici předpokládají, že růst produkce nepřesáhne jedno procento. Důvodem menšího růstu — snížení kapacity v Číně. Jak známo, země stolice, aktivně bojuje s přebytkem výroby oceli. Teď vláda provádí pětiletou program, v rámci modernizace ocelářského průmyslu. Jen v příštím roce, podle plánu, roční produkce oceli by měla klesnout o 0,3 procenta.

V poslední době, na trhu chemického průmyslu v Evropské Unii došlo k prominutí. Ale i přes to, že předpovědi analytiků předpokládat značný skok ve výrobě. Je pravděpodobné, že růst počtu выплавленной oceli dosáhne jeden a půl procenta. Důvodem je nedostatečné finanční síly velkých hráčů. Pro výrobce z Evropy relevantní přetrvávají problémy vysoké ceny uhlí. Ale region má šanci na zlepšení ziskovosti podniků. Vzhledem k tomu, že ve druhé polovině roku 2017 roku, ceny uhlí by měly výrazně klesnout.

Sledujte všechny novinky