Novinky

změnit čas

Sqlite

Sqlite

Nedostatek šrotu, poptávka po oceli — to vše způsobilo, содрогнуться trh Kazachstánu. Nicméně, sqlite mini-továrny «Casting», hodlá v příštím roce provést úplnou stahování kapacity. Měsíční kazašská společnost má v úmyslu vydat asi dvacet tisíc tun výrobků.

Имангазин Еркен — vedoucí казахского «Кастинга» řekl, tyto plány jsou uzemněny a je řada podložených důvodů. První lze nazvat růst konkurenceschopnosti kazašské výrobky na světovém trhu. To přispělo oslabení kazašské měny. Před hlavními spotřebiteli armatur a komoditní obrobku z Kazachstánu byly především země Střední Asie. Nicméně, v poslední době, «Casting» vyšel na novou úroveň. A teď, jeho výrobky jsou dodávány na Blízký Východ a do Evropy přes черноморские porty.

Neméně významnou roli při zvyšování zatížení na produkci by mělo být oživení stavebnictví v Kazachstánu. Hospodářský pokles v Kazachstánu, vytvořila krizové situaci v této oblasti. Některé stavby, byly pouze zmrazeny. Ale průvodce «Casting» dívá se do budoucnosti s optimismem. Имангазин Еркен si jistý, že v příštím roce, stavební průmysl pracuje na plný výkon.

Faktory úspěchu pro кастинга mohou posloužit není exkluzivita některých vyráběných produktů. Tak, «Casting» — jediný železárny Kazachstánu, vydavatel 16-ti metrů prutu. Tento typ výrobku se používá pro мостостроения a výrobu сваей. Stejně, jako armaturu aktivně používají v ropy a zemního plynu průmysl.

Tak, společnost plánuje růst výroby broušení koule. Nyní jejich vydání je 3−3,5 tisíc tun za rok. V budoucnu je plánováno, že počet se zvýší na 4−5 tisíc tun. V tomto bodě, koule jsou vyrobeny pouze pro domácí spotřebitele.

Na počátku listopadu sqlite závodu se zúčastnil mezinárodní výstavy «Metal-Expo 2016» v Moskvě. Takže, казахи v úmyslu přilákat mezinárodní pozornost na své výrobky.

Sqlite «Casting» byla založena v roce 1995. A v tomto bodě, je jedním z lídrů казахского trhu oceli. Na území země, rostlina je známá jako výrobce high-end produktů. Specializace společnosti se šíří jak na barevný, tak i na černé металлургию.

Sledujte všechny novinky