Novinky

změnit čas

Čínská ekonomika je snížení nákladů na základních kovů

Náklady na niklu, mědi, hliníku a dalších komodit opět klesla. Nová minima tvoří na slábnoucí obavy z čínské ekonomiky. Odborníci jsou vážné obavy, že trh prostě utopí v dodávce kovu. Ceny niklu klesly o 10%. hliník a měď pořadu 6letnego klesnout na minimum. olova a zinku klesl na minimech 5letnih. Pokud jde o zlato, nejvíce tvrdá měna v jakémkoli scénáři, je kódovaný.

Nyní existuje několik lidí, kteří se domnívají, že čínská ekonomika, být druhý největší, bude dosažení cíle. Konkrétně — na 7,5% tempo růstu. Podle nejnovějších statistik z Číny odvětví zpracovatelského průmyslu se zpomaluje. A to je nejdůležitější pro spotřebitele z oceli a hliníku. Poslední devalvace jüanu posílit podezření o žalostnou situací čínské ekonomiky. Index Shanghai klesla, což se negativně ovlivnila globální trhy. Tomu předcházela 5letnee zpomalení ekonomického rozvoje Číny. A po tom všem, Čína je lídrem mezi spotřebiteli surovin.

Pro Čínu, nadprodukce v ocelářském průmyslu známého jevu. A Čína je stále bojuje s ním. V roce 2014 vývoz oceli byl dvakrát zvýšila. Letos touha vybudovat vývoz se zvyšuje. A Čína nemá žádné plány na odstranění některých operací na vývoji produktů s nízkými s přidanou hodnotou. V důsledku toho je trh s ocelí sleduje nadbytek ve spojení s nízkými náklady na kovu.

Ceny za metalurgického uhlí a železné rudy spěchal dolů s neuvěřitelnou rychlostí. 4 roky minerály používané k výrobě oceli, ztratily 70% své hodnoty. A tento destruktivní trend se šířil do jiných produktů. Obecné kovy se používají ve všech odvětvích, ať už jde o stavbu či elektroniku. A pokles jejich hodnoty — důležitý ekonomický ukazatel. Pro přebytku těžební sektor je prakticky onemocnění. V Austrálii a Kanadě, některé společnosti snižují produkci a zachování zahájených projektů. Nicméně, výrobci investovali značné částky pro rozšíření k potřebám Číny, zpomalit tempo neochotně.

Říká, že výroba oceli v Číně nevyhnutelně snižuje předčasně. Samozřejmě, že tato čísla července ukázaly pokles. Ale ovlivňující faktory jsou zde k pohybu vpřed dobu opravy. Podle údajů CISA v srpnu, výrobní kapacita vzrostla ve srovnání s červencem.

Sledujte všechny novinky