Novinky

změnit čas

Snížení vývozu mědi do Ruska

Obecným klid na trhu s mědí, vzhledem k poklesu poptávky po neželezných kovů nejsou ušetřeny a naší vlasti. Již v prvním měsíci letošního roku byl poměrně silný znatelný pokles vývozu tohoto zboží do zahraničí. Kromě toho, snížení dodávky Odhaduje se, není dvojice trojitého procent. Podle výzkumného oddělení měděných společnosti Rusko vyvážet «červené zlato» výrazně snížila. Tyto údaje jsou zaznamenávány a celní služby na federální úrovni. Pro ilustraci příklad, od začátku nového roku se vývoz mědi materiálu v zahraničí činil něco více než osm tun produktu. V přepočtu na zisky z obchodu s mědí v běžném období došlo k výraznému poklesu, ztráta se odhaduje na 65 milionů $.

I když v poslední době se situace v tomto segmentu trhu vypadal úplně jinak. Před pár lety se ruský vývoz produkce mědi výrazně zvýšil. Dodávka rafinovaného barevného kovu zvýšil na třináct a půl procenta. Podle výsledků loňských příjmů z měděných zásilek vzrostl o téměř jeden a půl procenta a činil více než čtyři a půl miliardy dolarů v penězích. Celkový vývoz červených surovin v roce 2013 se odhaduje na šest set tisíc tun.

Důvodem pro tuto alarmující situaci pro ruské producenty mědi začal prudký pokles poptávky po surovinách. Důležitou roli ve vývoji přestávka hrála poklesu čínské ekonomiky. Koneckonců, je to východních státech během jeho rychlému rozvoji byla hlavním zákazníkem a kupující po dosažení důležitého konstrukčních materiálů. Platební hold spravedlnost je třeba poznamenat, že klid a klid je sledován nejen v Číně, ale také v mnoha západních zemích. Vzhledem k tomu, že tento trend poklesu cen mědi bude pravděpodobně pokračovat a nebude moci ke změně situace v příštích několika měsících. Určitým problémem je perspektiva vývoje v těchto podmínkách jsou měď-těžebních společností, které mohou začít snižovat své pracovní servery s dalším poklesem cen výrobků. Mimochodem nerovnováha na trhu mědi se nedotkl, jen ruské dodavatele, není nejlepší způsob ke snížení poptávky po mědi a jeho hodnota se odráží v mnoha západních společnostech z této divize.

Sledujte všechny novinky