Novinky

změnit čas

Využití mědi v každodenním životě

Šperky a další předměty vyrobené z mědi nejsou neobvyklé dnes. A co je nejdůležitější, co by mělo vést volby, to je nejen jejich krásu, ale také dopad na lidské tělo. Měď je nezbytná pro zdraví, a to díky její normálně provedena mnoho procesů v těle. Zbytkové mědi přispívá k rozvoji protilátek v systému ochrany. Také, měď má protizánětlivý účinek. Používá se při léčbě revmatismu. Kromě toho, že je velmi důležité v této věci k upevnění, růst a vývoj kosterního systému. Díky mědi se zvyšuje vstřebávání železa z hemoglobinu.

Měď — přírodní element, a je obsažen v některých výrobků, jakož i voda. má také možnost, na rozdíl od mnoha jiných prvků, vstřebává kůží. To je důvod, proč na sobě mědi magnetické šperky mohou mít vliv na lidské zdraví. Když je někdo nosí, jeho krev může procházet v magnetickém poli. Tato polarizace vytváří silové pole, které snižuje možnost lepení krevních buněk k sobě navzájem. Chcete-li efekt byl nejkomplexnější a pozitivní, užitečný měděný magnetický náramek nosit v kloubu.

Potom se smísí s mědí a může být odlišný. Tato látka je tonikum pro orgány, jako jsou játra a slezina. Je to podporuje a zlepšení práce lymfatického systému. Měď je také použité pro lidi, kteří jsou náchylní k hromadění nadváhy v důsledku zadržování vody v těle. Staré měděné mince do 1961 vydání, může být aplikován na zadní straně krku se šum v uších. Chcete-li odstranit bolesti hlavy, které jsou aplikovány na postiženou oblast. Měděné plechy přispívají k minerální vody a metabolismu v, pomoc s nespavostí, uklidnit. Nicméně, tam jsou vedlejší účinky. Někteří lidé jsou náchylní k úzkosti v kontaktu s mědí.

Vzhledem k tomu, měděné předměty a šperky našel v domácnosti často, je důležité, že vypadají hezky, nebyly zelené s nebo matný. K tomu se doporučuje, aby třít řez citronu na polovinu, a pak vyčistěte kartáčem a opláchněte čistou vodou. Třpytky měď získá směs mouky, soli a octa. Nepoužívejte zelenou s zašedlé či nádobí — to stane se jedovaté. Silně znečištěné nádobí měděné či šperky mohou být čištěny tím, že je ve zředěné octem, osolíme a vaříme. Pro čištění staré mince ze zelených bodů dát je do 10% roztoku kyseliny citrónové. Ze skvrny žluté ušetřit 9% ocet. Červená plak odstraněn 5% roztoku amoniaku.

Sledujte všechny novinky