Novinky

změnit čas

Ukrajina snižuje produkci feroslitin a Nikopol generelů Slitina železa rostlin vůbec přerušit provoz

Během první poloviny letošního roku, všechny ukrajinské Slitina železa podniků výrazně sníží produkci těchto drahých kovů, což je významné číslo ve srovnání s loňským rokem, zatímco pokles byl stanoven na dvacet dva procent na čtyři sta tisíc tun.

Z Slitina železa kovy třeba poznamenat, pokles výroby silikomangan čtrnáct procent na tři sta až šest tisíc tun feromangan — čtyřicet osm procent na čtyřicet čtyři tisíce tun ferosilicia — dvacet devět procent na padesát tři a půl tuny, a snížené produkci manganu kovu v padesát sedm procent na tři a půl tisíce tun.

Zejména závod v Nikopol feroslitiny snížila počet výroby o dvacet procent na dvě stě padesát tisíc tun, mezi které snižují produkci silikomangan třináct procent na dvě stě třicet tisíc tun, feromangan a téměř dva a půl až dvaadvacet tisíc tun. Existují také zprávy, že Nikopol může zcela zastavit výrobu kvůli požadavkům celních orgánů s cílem zvýšit náklady na dovážené manganové rudy.

Ve srovnání s závodě Nikopol Záporoží snížila výrobu feroslitin asi o čtyři procenta na sto tisíc tun, včetně silikomangan, který začal být produkován při vzestupu dvě procenta, to znamená, že až šedesát devět tisíc tun, feromangan, jejichž produkce klesla o třiadvaceti procent na dvaadvacet tisíc tun. Rovněž je třeba poznamenat, pokles ve výrobě manganu kovu pomocí tolik jako padesát sedm procent na tři a půl tisíce tun.

Kromě toho, že je důležité si uvědomit, pokles ve výrobě feroslitin závodu Stakhanov, kde byla výroba snížena na čtyřicet pět procent na padesát šest tisíc tun, včetně silikomangan začal provedené na šedesát osm a půl procenta méně než osm a půl milionu tun a ferosilicia — v sedmatřiceti procent méně, a přesněji čtyřicet 8000 tun.

Musíte vědět, že ani v posledním roce k výraznému snížení produkce ukrajinských podniků byly zaregistrovány, vyrábí slitin železa, ve srovnání s předchozím rokem. Například, statistiky ukazují, že čtrnáct procent bylo vyrobeno v posledním roce je méně než v předchozím roce.

Sledujte všechny novinky