Novinky

změnit čas
Tým zřízené v Republice Komi sledovat vývoj titanu vkladů
Komi Republic vláda uspořádala pracovní skupinu, jejíž úkoly budou zahrnovat kontrolu nad průběh výstavby komplexu pro těžbu a zpracování titanové rudy, stejně jako rozhodování v řadě otázek týkajících se vývoje vkladů "okřídlený" metal.
30 března 2012
Norilsk Nickel se účastní pravidelných soutěží Rosnedra
Začátkem tohoto týdne Ruská federální agentura pro podloží použití vystudoval přijímání žádostí o účast v příští soutěži, což je hodně práva prozkoumat a extrahovat minerály z rudy výskytů poloostrova Tajmyrskému.
29 března 2012
Baosteel Co Ltd prodává majetek Nerezové
China Metallurgical Corporation Shanghai Baosteel Group Corporation, jak se zbavit produktivních aktiv, která se specializuje na výrobu kovů z nerezové oceli a speciálních ocelí.
27 března 2012
investor Záporoží titan-Hořčík rostlin obdrží
Na média minulý týden na Ukrajině informoval o ochotě investorů investovat do rozvoje titanu průmyslu v zemi.
26 března 2012
Index průměrné ceny niklu v roce 2012 sníží
Podle Australian Bureau of Abare zpráva diriguje analýze globálního trhu, pokud jde o přírodní zdroje, v současné indexu průměrných cen niklu rok nebude moci překonat laťku na 20 700 USD za tunu.
23 března 2012
Japonští výrobci nerezové oceli kombinovaný
Dvě velké nerezové kovové výrobky z Japonska - Nippon Metal Industry Corporation a Nisshin Steel dohodly na konsolidaci.
22 března 2012
Skupina "SMK" nastoupil do firmy Stupino Titanium Company
Minulý týden skupina "QMS" společnost (Rusko, Moskva kraj) získal dalšího člena. Tento podnik specializující se na výrobu ingotů z titanu a slitin tohoto kovu - Stupino Titanium Company.
20 března 2012
Niklové doly Voroněžské oblasti přinese podstatné zvýšení rozpočtu kraje
Vývoj niklu v interiéru regionu Novochopersku přinese do rozpočtu Voroněžské oblasti výrazného nárůstu - tj. Asi 2,5 miliard rublů ročně.
19 března 2012
TISCO snižuje ceny duben pro ušlechtilé oceli
Vedení čínské železa a oceli společnost Taiyuan Iron & Steel (Group) Co, Ltd se rozhodl snížit náklady na vlastních produktů pro zásobování, které mají být provedeny v obchodních odděleních společnosti v dubnu.
16 března 2012
Trestní zákoník Titanium Valley obdržel členství CCIFR
Správcovská společnost "Titanium Valley" se stal řádným členem Svazu La Chambre de commerce et d'industrie francouzsko-Russe - Franco-ruské obchodní komory.
14 března 2012
Z nerezové oceli, primární použití ve stavebnictví.
Obecně platí, že z nerezové oceli se používá ve stavebnictví, není dlouhá doba, a to navzdory skutečnosti, že se objevila asi před sto lety.
14 března 2012
VY odmítl přehodnotit případ o zákonnosti představenstva Norilsk Nickel
Nejvyšší arbitrážní soud v Rusku rozhodl popřít žalobce - zástupce UC, "Russian Aluminium" - do přezkoumání případu zpochybnění rozhodnutí přijatá na výroční schůzi akcionářů, "Norilsk Nickel" v červnu 2010
13 března 2012
Corporation POSCO dokončena výstavba nového závodu na výrobu z nerezové oceli ve Vietnamu
Pohang železa a oceli společnost (Jižní Korea) se připravuje na uvedení nového závodu v zařízeních korporace, které vedení očekává vyrábět 150 tisíc. Tun za studena válcované nerezové oceli.
12 března 2012
Krymská Titan začal splácet dluh a pronájem Volnogorsk Irshansk rostliny
Po nedostatku splátek za podnikání titanu na 4 roky, JSC "krymské Titan" dělal první převod finančních prostředků na účet MFI.
7 března 2012
To vstoupilo v platnost nové daňové sazby na vývoz niklu z Ruska
V pondělí 5. března vstoupila v platnost dekret №74 ruské vlády, pokud jde o vývozní clo na export mimo členské země celní unie ryzího niklu
6 března 2012
Uvolnění z nerezové oceli ve světě vzroste na 34 milionů. Tuny
Analytici poradenské MEPS agentury (UK) oznámila své názory na vyhlídky globálního trhu z nerezové oceli v tomto roce.
5 března 2012
Účastníci Titanium Valley projektu prezentovány Metav 2012
Zástupci správcovské společnosti "Titanium Valley" předložila návrh zvláštních ekonomických zón hosty a účastníky mezinárodních výstav Metav 2012, která se konala v německém městě Düsseldorf.
2 března 2012
Norilsk Nickel se bude podílet na nabízení pro měď-nikl doly v Voroněži
Vedení MMC Norilsk Nickel schválila účast organizací v soutěži o právo na rozvoj ložiska mědi a niklu rudy výskytů Elkinskom a Elan.
1 března 2012