Novinky

změnit čas
Ural Těžba niklu zájem ve Voroněži
Podle zástupců Federální agentury pro použití podloží Ruska budou Ural Báňské a hutní společnosti soutěžit s "Norilsk Nickel" v boji za právo těžby zdrojů na Elkinskom Elanskaya a niklové doly.
29 listopadu 2011
Španělská z nerezové ocelové trubky není tak strašné recesi
Navzdory tomu, že globální trh z nerezové oceli zažívá ekonomické potíže se průmyslová skupina Tubacex (Španělsko), která vyrábí bezešvé trubky z nerezové oceli, je investovat do vlastního vývoje.
28 listopadu 2011
postavit nový závod v regionu Perm na zpracování titanu houby
Salda hutní výrobu asociace AVISMA Corporation plánuje postavit v Berezniki, Perm zpracování teritoria linky titanové houby.
25 listopadu 2011
Jinchuan Group Ltd. snížit náklady na rafinovaného niklu na $ 20,25 tis. za tunu
Steel Company Jinchuan snižuje laťku pro cenu rafinovaného niklu nahrávat na podzim roku 2009 značek.
24 listopadu 2011
Wenox holdingová společnost povolení koupit více než 25% Dniprospetsstal
Společnost Wenox Holdings Ltd., se sídlem na Kypru, se bude zvyšovat svůj podíl na majetku v PAO "electrometallurgy závod" DSS "k nim. Kuzmin "(DSS).
22 listopadu 2011
Cena surovin pro výrobu titanové nadále poroste
Analytici uvedli, že australská poradenské společnosti TZ minerály International, bude průměrná cena ilmenitu k výrobě titanové v příštím roce se pohybují v rozmezí mezi značkami 280 a $ 350 za tunu.
21 listopadu 2011
Federální celní služby v Rusku zveřejnil údaje o vývozu z barevných kovů
FCS Ruska zveřejnil údaje o objemu vývozu neželezných kovů do zahraničí za první tři čtvrtletí letošního roku. Podle službě, objem za prvních 9 měsících roku 2011 daleko za údaje za stejné období v roce 2010 o vývozu.
18 listopadu 2011
UkrainZalezhi titanu a zirkonu v dole byly Tarski nevostrebovannymia: schváleno vývozní cla na železné kovy pro země FTA
Na konci tohoto měsíce, pracovníci státní správy nemovitostí v ruské sféry podloží plánování uspořádat aukci šarže, která má právo zirkonia a titanu těžby v oblasti levého břehu Tarski dolu.
17 listopadu 2011
UkrainZalezhi titanu a zirkonu v dole byly Tarski nevostrebovannymia: schváleno vývozní cla na železné kovy pro země FTA
Na konci tohoto měsíce, pracovníci státní správy nemovitostí v ruské sféry podloží plánování uspořádat aukci šarže, která má právo zirkonia a titanu těžby v oblasti levého břehu Tarski dolu.
15 listopadu 2011
Ukrajina: schválené vývozní cla na železné kovy pro země, FTA
Oficiální internetové stránky kabinetu ministrů Ukrajiny vydal smlouvu, která upravuje vztahy své země s smluvních států Dohody o zóně volného obchodu (FTA).
14 listopadu 2011
Ufaleynickel podepsala kontrakt v hodnotě 47.700.000 $.
Vedení akciová společnost "Ufaleynickel" podepsala smlouvu s firmou «ALPICOM SA», registrovaná ve Švýcarsku na dodávku velkého šarže granulované niklu.
11 listopadu 2011
Průmyslová výstava v VVC, která se věnuje neželezných kovů, bude otevřena 15.listopadu
Méně než týden zbývá do začátku největší mezinárodní fórum věnované ocelářského průmyslu.
10 listopadu 2011
Prognózy nerezové trhu v letech 2011 a 2012
V říjnu a listopadu, sektor z nerezové oceli globálního ocelářského průmyslu pod vlivem relativní vyhlídky na mlhoviny se chová obezřetně.
8 listopadu 2011
Norilsk Nickel skončil přijímání žádostí o odkup; FAS tvrdí, že MMC má
Minulý týden OJSC MMC "Norilsk Nickel" tisková kancelář zveřejnila oficiální vydání, ve kterém vedení akciová společnost oznámila zavření příjem žádostí
7 listopadu 2011
Nitinol (nikl-titanové slitiny s unikátními vlastnostmi) se bude vyrábět v Rusku
Na základě elektromechaniky brzy začne průmyslovou výrobu Nitinol - slitiny titanu a niklu, s unikátními vlastnostmi.
4 listopadu 2011
Zlatoust huť zvýšil vývoz oceli speciálních
Press-servis JSC "ZMZ" publikoval údaje o objemu výroby a prodeje oceli za prvních 9 měsíců letošního roku. Podle zpráv vypracovaných experty Zlatoust rostlin
3 listopadu 2011
OOO "Ural Nickel": ekonomický způsob, jak patentované extrakci kovů z rud oxidu
Odborníci z "Uralnikel 'patentované metodě extrakce niklu z oxidovaného rud, a tím rozšiřuje technologii, která umožňuje výrazně snížit náklady na výrobní proces
1 listopadu 2011