Novinky

změnit čas

Děripaska: spotřeba hliníku v Rusku v roce 2010 poroste o 37%

Ruský hutní trh zažívá období zotavení. Samozřejmě, že zatímco se jedná o velmi opatrný krok. Současně průmysl zůstává nevyřešen hlavním problémem — obrovské daňové zatížení. Můžete to vyřešit, a že všichni čekají na metalurgii a ruské ekonomice. Jeho názor v rozhovoru na téma «24. Rusko sdílí CEO Rusal, Oleg Děripaska.

«I přes krizi, globální ekonomika se zvýší o 3−4 procent. A základ pro to bude asijské trhy. Očekává se, že spotřeba hliníku v Rusku v letošním roce poroste o 37 procent, «- řekl Oleg Děripaska.

V čele Rusal také řekl, že společnosti musí být přesunuty a produkce rychle rozvinula. Podle Oleg Děripaska, to vyžaduje pobídky. «Pokud pracujete, pokud vytvoříte nový produkt, riskujete, to znamená, že budete muset investovat do technologického vývoje. Tak tady rozumné společnosti vytvářet příležitosti, aby se vrátili část nákladů prostřednictvím daní, které platí u výrobků zpracovatelského průmyslu, «- řekl generální ředitel společnosti Rusal.

Oleg Děripaska, uvedl, že výrobní společnosti pokaždé, když je to nutné k vyřešení problému. «I uprostřed krize, Rusal se nezastavil vývoj nových technologických řešení, protože bez toho společnost přestane být konkurenceschopná za tři roky," — řekl obchodník.

Proto má smysl přejít z výhod incentivních programů, uzavřel šéf Rusal. «Pokud společnost investuje, musí být schopna snížit daně z příjmu, řešit problémy s jednotnou sociální daň. To je nyní odložen, ale myslím, že to není tak docela pravda. V případě, že společnost je schopna platit víc, to by nemělo trpět za to «- shrnul Oleg Děripaska.

Sledujte všechny novinky